NEXIA INTERNATIONAL

Christensen Kjærulff er et medlemsfirma i "Nexia International" netværk. Nexia International er et førende verdensomspændende netværk af uafhængige revisions -og rådgivningsfirmaer, der leverer en omfattende portefølje af revision, bogføring, skat og rådgivning.

"Nexia International" henviser også til handelsnavnet til Nexia International Limited, et selskab registreret på Isle of Man, som driver Nexia Internationalt netværk. Virksomhedsregistreringsnummer: 53513C. Registreret kontor: 1. sal, Sixty Circular Road, Douglas, Isle of Man, IM1 1SA.

Nexia International Limited leverer ikke tjenester i eget navn. Nexia International Limited og medlemsvirksomhederne i Nexia Internationalt netværk (herunder de medlemmer, der handler under et navn som omfatter ordet NEXIA) er ikke en del af et verdensomspændende partnerskab. Nexia International Limited accepterer ikke noget ansvar for provision af enhver handling eller undladelse at handle ved eller forpligtelser i nogen af ​​dens medlemmer. Hvert medlemsfirma inden for Nexia International netværk er en separat juridisk enhed.

Nexia International Limited påtager sig intet ansvar for tab som følge af eventuelle handlinger eller udeladelser på grundlag af indholdet på denne hjemmeside eller eventuel dokumentation og eksterne links.

Varemærket NEXIA INTERNATIONAL, NEXIA og NEXIA-logoet er ejet af Nexia International Limited og anvendt under licens.

Henvisninger til Nexia eller Nexia International er til Nexia International Limited eller til "Nexia International" netværk af virksomheder, som konteksten kan diktere.

Christensen Kjærulff
Store Kongensgade 68 - 1264 København K
Tel: 33 30 15 15 - Fax: 33 13 19 91 - CVR: 15915641 - E-mail: ck@ck.dk