ck_hero_image ck_hero_image

Corona-hjælpepakker

Regeringen har i løbet af 2020 præsenteret flere hjælpepakker, der skal holde hånden under danske virksomheder og lønmodtagere under Corona-krisen. Tiltagene består bl.a. af kompensationsordninger til lønninger, tabt omsætning og faste omkostninger, og som et forsøg på at øge virksomheders likviditet har man valgt at udskyde diverse betalingsfrister og åbne op for større lånemuligheder.

Vi har lavet en oversigt over de vigtigste ordninger, hvor vi gennemgår de krav, du som virksomhed eller selvstændig skal opfylde, for at komme under ordningen. Flere af ordningerne kræver en revisorerklæring, enten som en del af selve ansøgningsprocessen eller efterfølgende dokumentation. Vi står naturligvis til rådighed, hvis du har behov for rådgivning i forbindelse med en ansøgning og evt. en erklæring.

Pjecen kan læses herunder, og i fuldskærmsvinduet kan pjecen downloades, hvis dette ønskes, men vær opmærksom på, at den downloadede udgave ikke vil blive opdateret, så vi anbefaler, at du følger med online.