ck_hero_image ck_hero_image
Tilbage

Åbent morgenseminar den 5. september

Ferielovens regler har stor betydning for enhver arbejdsgiver

Den 1. september 2020 træder en ny ferielov i kraft, og i den forbindelse overgår danske lønmodtagere fra forskudt ferie til samtidighedsferie. Men allerede her i 2019 er der overgangsregler, som kommer til at påvirke både arbejdsmarkedet og regnskaberne for danske virksomheder.

Christensen Kjærulff og DAHL Advokatfirma inviterer til morgenseminar, hvor det er muligt at få et overblik over, hvad den nye ferielov betyder for din virksomhed og medarbejdere. Seminaret henvender sig til både kunder og andre interesserede – alle er velkomne.

Som deltager får du kendskab til de nye regler, og du vil blive klædt på til at kunne håndtere den nye ferielov, når den træder i kraft. Der vil være fokus på de elementer, virksomheder skal være særligt opmærksomme på og indrette sig efter:

Optjening og afholdelse af ferie  Gennemgang af overgangsordning
Betaling under ferie  Regnskabsmæssig håndtering
Håndtering af feriehindringer  Praktiske forhold
Overførsel og udbetaling af ferie

 

Seminaret henvender sig til virksomhedsejere, ledere og andre ansatte, herunder HR- og økonomimedarbejdere, som beskæftiger sig med de ansattes ferie.

Vi serverer en let morgenmad og giver mulighed for at netværke med andre deltagere til slut i arrangementet. Morgenseminaret er gratis, men tilmelding er obligatorisk.

Tilmelding sker via dette link (frist: 22.08.19)

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen til hos Christensen Kjærulff på Store Kongensgade 68.