ck_hero_image ck_hero_image

Karriere & liv

Husets arbejdsområder favner bredt, og som medarbejder er man under konstant udvikling – både fagligt og personligt.Hos Christensen Kjærulff stiller vi høje krav til vores medarbejdere, og vi forventer, at de udviser en høj grad af faglighed og personligt engagement til arbejdspladsen og vores kunder.

Til gengæld kan du forvente en arbejdsplads med vigtige og alsidige opgaver, hvor ansvaret følger kvalifikationerne, og hvor du kan gøre din indflydelse gældende og sparre med dine kollegaer, uanset om opgaven skal løses individuelt eller i samarbejde med andre i afdelingen eller på tværs af huset. Vejen til din ansvarlige partner er kort og uformel.

Hvis du er under uddannelse, vil vi støtte dig gennem hele forløbet, således at du hele tiden bevæger dig fremad. Undervejs i uddannelsesforløbet afholder vi karrieresamtaler, hvor du sammen med din afdelingspartner kan drøfte dine udviklingsmuligheder – også for at blive statsautoriseret revisor, hvis dine drømme går i den retning.

Vi er altid på udkig efter nye talenter, så hvis Christensen Kjærulff har fanget din interesse, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning via linket nedenfor.

 

En arbejdsplads med fokus på trivsel og fleksibilitet

Vores medarbejdere er meget dygtige og flittige, og vi ønsker, at dette går hånd i hånd med et godt familie- og fritidsliv. Vi bestræber os på at opretholde et sundt arbejdsmiljø, hvor medarbejderne oplever en hverdag, der hænger sammen. Det er dog ingen hemmelighed, at vi i perioder har meget travlt og kræver meget af hinanden for at tilgodese vores kunders behov. Det gælder lige fra trainees til partnere. Men vi udnytter de stille perioder til at geare ned og samle kræfter.

Et godt kollegialt fællesskab er også meget vigtigt for os. Da vi tilbringer rigtig mange timer sammen, er det vigtigt, at vi har det godt med hinanden. Derfor afholder vi fredagsbar og mange andre sociale arrangementer, hvor der er rig mulighed for at få en uformel snak om stort og småt og lære kollegaer og partnerne på tværs af huset bedre at kende.

  • Ledige stillinger