ck_hero_image ck_hero_image
Tilbage

Christensen Kjærulff udvider partnerkredsen

Vi kan med stor fornøjelse meddele, at Martin Dyhr Jørgensen og Anders Nielsen er blevet udnævnt partnere hos Christensen Kjærulff pr. 1. januar.

Martin Dyhr Jørgensen startede hos Christensen Kjærulff i 2005 og har været i firmaet lige siden. Han har i alle årene udvist stor passion for faget samt dedikation til kunder og arbejdspladsen, og i november 2016 bestod han eksamen for statsautoriserede revisorer: -Jeg er meget stolt af at være partner i Christensen Kjærulff. Vi beskæftiger os med rigtig mange spændende opgaver, og mine kollegaer er meget dygtige og engagerede, både personligt og fagligt, siger Martin.
For Martin er det rådgivningsopgaverne, der har fanget hans helt store interesse. Han har flere års erfaring med rådgivning inden for skat, regnskab og valg af optimal forretningsmæssig struktur for små og mellemstore ejerledede virksomheder: -Det med regnskab og revision er vi naturligvis rigtig dygtige til, men det sjove sker, når vi tager skridtet videre, siger Martin og tilføjer: -Det er rådgivningen og sparringen med kunderne, der inspirerer mig.
Derudover har Martin stor interesse for iværksætter- og start-up virksomheder, og han har netop indgået et samarbejde med en advokat, hvor de i tilknytning til et af Københavns iværksætterhuse, skal tilbyde gratis rådgivning.

Anders Nielsen beskæftigede sig før sin revisorkarriere med ledelse og driftsoptimering i detail– og restaurationsbranchen. Han indledte revisorkarrieren i et mindre revisionskontor, hvor fokus var på rådgivning om skattemæssige forhold, revision, regnskab samt formuerådgivning. Siden bragte karrieren Anders videre til PwC, hvor han varetog revision af danske Top-1000 virksomheder inden for blandt andet brancher som detail, forsyning og konstruktion.
Anders blev ansat  hos Christensen Kjærulff den 1. januar 2017, hvorefter han i november 2017 bestod eksamen for statsautoriserede revisorer.
Anders er revisor og rådgiver for et bredt udsnit af brancher, da det ikke er branchen, men personerne bag virksomheden, der tæller:
-Jeg er rigtig glad for at være partner i Christensen Kjærulff, hvor vi har skabt et set-up, der gør det muligt for os at løse alle de udfordringer, virksomhederne i det danske SMV-marked står over for i dagligdagen, siger Anders og tilføjer: -Jeg kan med mine dygtige kollegaer og ikke mindst med vores samarbejdsparter inden for skat og moms – Revitax – i ryggen, tillade mig at fokusere på kunderne, yde nærværende rådgivning og personligt engagement.

Vi er glade for at få disse to stærke profiler i partnerkredsen og ønsker dem begge held og lykke med deres nye positioner i firmaet.