ck_hero_image ck_hero_image

Om os

Christensen Kjærulff er et mellemstort statsautoriseret revisions- og rådgivningsfirma beliggende i historiske omgivelser i hjertet af København. Firmaet blev etableret af Svend Aage Christensen i 1948, og efter flere fusioner og opkøb består firmaet i dag af 13 indehavere og omkring 110 medarbejdere, der tilsammen betjener over 5.000 kunder.

Vores kunder er primært små og mellemstore ejerledede virksomheder og privatpersoner. Mange har været tilknyttet huset i flere årtier og betragter os som en loyal og dedikeret partner, der spiller en essentiel rolle i virksomhedens udvikling.

Vi engagerer os personligt og fagligt og investerer tid og arbejde i at lære vores kunder godt at kende, så vi kan rådgive dem bedst muligt. Hver dag møder vi nye problemstillinger men vores målsætning forbliver den samme – at være den bedste og tætteste økonomiske sparringspartner for vores kunder.

Vi er en virksomhed, der er ejet, ledet og drevet af partnerne, der alle er statsautoriserede revisorer. Ledelsesstrukturen omfatter formelt en bestyrelse og en direktion.

Bestyrelsen består af 4 medlemmer valgt blandt partnerforsamlingens medlemmer og består af Iver Haugsted (formand), John Mikkelsen, Elan Schapiro og Anders Ingemann Hansen.

Direktionen består af Torben Laurentz Wiberg, der varetager den daglige ledelse i overensstemmelse med de politikker, strategier og handlingsplaner, der er godkendt af partnerforsamlingen og bestyrelsen. Med sig har han Julie Marie Cederholm, der som personlig assistent bistår med organisations- og forretningsudvikling.

Kontakt Torben Laurentz Wiberg, hvis du vil vide mere om Christensen Kjærulff.