partner_hero_image
Tilbage

Iver Haugsted

Iver ønsker er at være kundens proaktive sparringspartner og bistår med personligt engagement og stor faglig viden. Han arbejder meget med fast ejendom, investering, servicevirksomheder, skat og moms og har desuden en stærk tilknytning til musik- og kunstnerbranchen.

Ud over at være et af de bindende led mellem Christensen Kjærulff og vores internationale netværk, Nexia International, bistår Iver med rådgivning i forbindelse med virksomhedsetablering, ind- og udstationering af medarbejdere samt gennemførelse af finansiel og skattemæssig due diligence for virksomheder fra store dele af verden.

Personligt lægger Iver stor vægt på at stå til rådighed for sine kunder. Det betyder, at man kan forvente hans hjælp hele vejen fra start til slut, og man er altid velkommen til at skrive eller ringe, når man har brug for hjælp.

”Efter mange år som revisor og ud fra mine erfaringer er jeg kun blevet bekræftet i, hvor vigtigt det er at stå til rådighed for sine kunder. Det handler simpelthen om, at de skal vide, at jeg altid er der for at hjælpe og besvare de spørgsmål, der uundgåeligt opstår undervejs.”

E-mail: ih@ck.dk
Telefon: +45 3330 1515
Direkte: +45 3330 1518
Mobil:    +45 2466 1994