ck_hero_image ck_hero_image

Regnskab og revision

Vi ved, at det er afgørende for enhver virksomhed at overholde de komplicerede regnskabsregler og tidsfrister, og vi ved også, at dette kan være vanskeligt i en travl hverdag. Det kan også virke uoverskueligt at skulle sætte sig ind i de forskellige erklæringer, som dine regnskaber kan blive forsynet med.

Med Christensen Kjærulff som din samarbejdspartner er du i trygge hænder. I samarbejde med dig sørger vi for, at regler og tidsfrister overholdes, og at du får den erklæringstype, som passer bedst til dine behov og regnskaber.

Hos os får du et hold bestående af en partner og en eller flere revisorer, som sikrer, at du altid har en fast kontaktperson. Holdet opbygger et indgående kendskab til din virksomhed, og det bruger vi sammen med vores viden om din branche til at rådgive dig og din virksomhed.

Vi er ikke kun gode til tal og regnskab. Vi er også gode til at formidle kompliceret viden på en let og forståelig måde, så du kan blive opdateret om de forhold, som vedrører dine regnskabsmæssige og økonomiske forhold på et sprog, som du forstår.

Vores arbejde tilfører kvalitet og tillid til dit regnskab. Alle vores erklæringsopgaver er underlagt løbende kontrol af kvaliteten. Medarbejderne i Christensen Kjærulff har altid fokus på og kendskab til gældende faglige standarder, relevant lovgivning og øvrige krav fra myndighederne. Den høje faglige standard og udvikling opretholder vi bl.a. ved, at alle medarbejdere deltager i relevant uddannelse. Derfor kan du være sikker på, at du altid får den bedste og mest kvalificerede assistance og rådgivning.

Vores slogan er Personligt engagement – og vores kunder siger, at vi lever op til det.

Kunne du tænke dig en uforpligtende snak om dine behov og muligheder? Så er du velkommen til at kontakte partner Kenneth Iversen eller partner Brian Hansen.