ck_hero_image ck_hero_image
Tilbage

SMV:Digital åbner op for ansøgninger den 3. februar

Du kan nu igen søge om tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning om digital omstilling af din virksomhed. Tilskudspuljen udmøntes efter først-til-mølle princippet.

Du kan enten søge om et potentialeafklaringsforløb, hvor tilskuddet bl.a. bruges til at identificere virksomhedens digitale muligheder, eller et implementeringsforløb, der har til formål at hjælpe dig med at høste gevinsterne ved ny teknologi.

Læs mere om de to forløb her.

Tilskudsvoucher på 25.000 kr.

Ud over de 100.000 kr. kan du søge om 25.000 kr. i tilskud til privat rådgivning, der kombineres med deltagelse på et af de tre workshops som SMV:Digital udbyder. Formålet med disse workshops er at hjælpe dig med at få afklaret, hvilken form for rådgivning din virksomhed har behov for, og hvem der kunne være den rette rådgiver for dig.

Hvem kan søge:

Erhvervsstyrelsen understreger, at du kun kan søge tilskud til projekter der har teknologisk nyhedsværdi eller tilfører ny viden til din virksomhed. Der stilles endvidere krav om egen medfinansiering på 50 pct.

Nedenfor kan du se de generelle krav, som din virksomhed skal leve op til:

-​Virksomheden skal have et dansk CVR-nr.

-Virksomheden har en omsætning på maksimalt 50 mio. euro og/eller en balance på maksimum 43 mio. euro (man må gerne overskride maksimum for enten omsætning eller balance, men ikke begge på samme tid). OBS – Ved koncernforbundne selskaber vurderes ansatte, omsætning og balance på koncerntal

-Der skal være afsat ressourcer til at implementere ny teknologi i virksomheden

-Virksomheden har vækstambitioner og ønske om at forbedre produktiviteten

Læs nærmere om de specifikke krav her.