ck_hero_image ck_hero_image
Tilbage

Vi har udvidet ejerkredsen med Martin og Anders

Martin og Anders blev i vinter optaget som indehavere i Christensen Kjærulff og udgør sammen med de øvrige indehavere ledelsen i virksomheden. Det er to stærke profiler, som med hver deres baggrund, er med til at styrke det samlede Christensen Kjærulff. Både Martin og Anders blev i 2019 en del af partnergruppen og er nu også trådt ind i ejerkredsen.

Martin tiltrådte hos Christensen Kjærulff i 2005 som elev og har været i firmaet lige siden. Han har i alle årene udvist stor passion for faget samt dedikation til kunder og arbejdspladsen, og i november 2016 bestod han sin eksamen og blev statsautoriseret revisor.

– Jeg er meget stolt af at være en del af Christensen Kjærulff. Vi beskæftiger os med mange spændende opgaver, og mine kollegaer er meget dygtige og engagerede, både personligt og fagligt. Det med regnskab og revision er vi naturligvis rigtig dygtige til, men det sjove sker, når vi tager skridtet videre. Det er rådgivningen og sparringen med kunderne, der inspirerer mig.

– Især den digitale dagsorden har fanget min interesse, og mit ønske er, at vi fortsat kan tilbyde vores kunder den bedste rådgivning med de bedste digitale løsninger i takt med udviklingen.

Anders blev ansat hos Christensen Kjærulff den 1. januar 2017, hvorefter han i november 2017 fik sin statsautorisation som revisor. Anders har tidligere i sin revisorkarriere haft ansættelse på både et mindre revisionskontor samt ved et Big-four revisionshus.

– I min nye stilling ser jeg frem til at tage yderligere ejerskab på ansvaret for at fastholde Christensen Kjærulffs position som respekteret samarbejdspartner hos klienter, pengeinstitutter samt offentlige myndigheder.

– Revisionsbranchen bevæger sig i høj hastighed i en spændende retning, både hvad angår digitalisering, øget fokus på compliance samt stadigt stigende krav til specialiseret rådgivning især omkring virksomhedernes drift.

– Sammen med Martin og den øvrige kreds af indehavere, ser jeg frem til at eksekvere på Christensen Kjærulffs strategi med det formål at sikre, at vi fortsat kan forudse vores klienters behov i takt med branchens udvikling.

Vi er glade for at have fået to stærke profiler med i ejerkredsen og ønsker Martin og Anders stort tillykke med deres nye status.