Mød Julie Steiness

Julie begyndte hos Christensen Kjærulff i 2007, hvor hun straks gik i gang med en kontoruddannelse med speciale i regnskab. Julie er en person, der har fart over feltet, og hun har formået at balancere fuldtidsjob, studie og er, ikke mindst, blevet mor til to dejlige drenge. Julie er helt sikkert en person der kan have mange bolde i luften, og hun har en filosofi om, at man må give noget af sig selv for at få noget igen.

Julie elsker at være revisor, og samtidig elsker hun at udfordre sig selv, fordi hun forbinder udfordringer med udvikling. Derfor har Julie påbegyndt uddannelsesrejsen mod at blive statsautoriseret revisor: ”Jeg synes, at det er sjovt at være revisor, og så er det sjovt at udvikle sig – både professionelt og personligt. Det er det personlige engagement, der driver mig – det er jeg flasket op med, netop her i CK.”

Julie Lea Johansen Steiness

Jeg har altid vidst, at jeg skulle være revisor

Julie Lea Johansen Steiness

I sin fritid kan Julie også godt lide at udfordre sig selv. Julie bruger sin fritid på alt fra at dyrke yoga og spille golf til at løbe OCR-løb og boksetræne. Det, som driver Julie, er at give noget af sig selv for at lykkes med det, hun foretager sig. Både når det gælder hendes karriere og hendes private liv. Dog påpeger Julie også, at der i Christensen Kjærulff er en stor forståelse for mennesket bag, og det er det, der er med til at gøre, at Julie både kan være en fighter på arbejdet såvel som i fritiden.

Mød dem alle

Christensen Kjærulff
Network
Nexia International
Revisorgruppen Danmark

Christensen Kjærulff is a member of Nexia International, a leading, global network of independent accounting and consulting firms. Please see the Member firm disclaimer for further details.

Follow us on LinkedIn