Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

Book et virtuelt kaffemøde

Vil du vide mere om Christensen Kjærulff? Book et virtuelt kaffemøde, og brug blot 15 minutter sammen med én af vores kollegaer i HR for at finde ud af, om Christensen Kjærulff skal være din næste arbejdsgiver. Vi ser frem til at møde dig.

mationtofr
35
36
37
38
39

Vælg et eller flere tidsrum der passer dig bedst d.
29 september, 2023.

Der tages hensyn til rækkefølgen du vælger tidsrummene i.

Vælg et eller flere tidsrum.

Spring direkte til det, der tæller!

Book et uformelt kaffemøde via Teams med én af vores kollegaer i HR, Diana eller Rose. Sammen kan vi drøfte dine karriere- og udviklingsmuligheder i CK, og samtalen er selvfølgelig fuldt fortrolig.

Valgte tidsrum for:
29 september, 2023.

Ingen tidsrum valgt

Du modtager mødeindkaldelse via mail Teams. Tjek evt. dit spamfilter, hvis du ikke har modtaget en mødeindkaldelse inden for kort tid.

Ved at indsende denne formular accepterer jeg, at jeg kan kontaktes via de indtastede oplysninger samt databeskyttelsespolitikken.

“Vi glæder os altid over at møde nye, potentielle kollegaer - og samtidig få indsigt i hvilken karriere- og uddannelsesrejse, den enkelte har været på!”

Diana Plahter
Rose Skourup Ojeda
HR
Diana & Rose

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.