https://ck.directus.app/assets/Ledige stillinger

Skal du være vores nye kollega?

Som kollega hos os kan du forvente at blive en del af et professionelt arbejdsmiljø med højt fagligt miljø og deraf skarpe kollegaer.

Vores hus rummer mange forskellige kompetencer, og vi beskæftiger os med en lang række arbejdsområder. Du vil derfor opleve, at du hos os altid kan få mulighed for at udvikle dig – fagligt såvel som personligt.

Christensen Kjærulff er en arbejdsplads med vigtige og alsidige arbejdsopgaver, hvor ansvar følger kvalifikationer. Vi er ikke bange for at tildele vores medarbejdere ansvar, mens vi samtidig gør os umage for at give den rette støtte og sparring.

Kommandovejene er generelt korte og uformelle, og vi møder hinanden i øjenhøjde. I CK vil du opleve at blive en del af et hold, og på vores hold spiller vi hinanden stærke.

https://ck.directus.app/assets/Ledige stillinger

Nyeste jobstillinger

Her kan du se de ledige stillinger, vi har i øjeblikket. Hvis du er interesseret i at blive en del af teamet, men ikke kan finde en stilling, der matcher netop din profil, er du altid velkommen til at kontakte vores HR-Chef Diana Plahter.

  • Christensen Kjærulff

    Uopfordret ansøgning

    Vi kan altid bruge flere dygtige medarbejdere og er klar til at modtage din uopfordrede ansøgning. Du skal have din ansøgning, CV og relevante eksamensbeviser klar på fil til at uploade. Ansøgningsprocessen tager 5-10 minutter samlet. Vi gennemgår ansøgningerne løbende.

Christensen Kjærulff
Netværk
Nexia International
Revisorgruppen Danmark

Christensen Kjærulff is a member of Nexia International, a leading, global network of independent accounting and consulting firms. Please see the Member firm disclaimer for further details.

Følg os på LinkedIn