https://ck.directus.app/assets/Ledige stillinger

Skal du være vores nye kollega?

Som kollega hos os kan du forvente at blive en del af et professionelt arbejdsmiljø med højt fagligt miljø og deraf skarpe kollegaer.

Vores hus rummer mange forskellige kompetencer, og vi beskæftiger os med en lang række arbejdsområder. Du vil derfor opleve, at du hos os altid kan få mulighed for at udvikle dig – fagligt såvel som personligt.

Christensen Kjærulff er en arbejdsplads med vigtige og alsidige arbejdsopgaver, hvor ansvar følger kvalifikationer. Vi er ikke bange for at tildele vores medarbejdere ansvar, mens vi samtidig gør os umage for at give den rette støtte og sparring.

Kommandovejene er generelt korte og uformelle, og vi møder hinanden i øjenhøjde. I CK vil du opleve at blive en del af et hold, og på vores hold spiller vi hinanden stærke.

https://ck.directus.app/assets/Ledige stillinger

Nyeste jobstillinger

Her kan du se de ledige stillinger, vi har i øjeblikket. Hvis du er interesseret i at blive en del af teamet, men ikke kan finde en stilling, der matcher netop din profil, er du altid velkommen til at kontakte vores HR-Chef Louise Rue Moos.

 • CK - Logo

  HR-chef

  Vi er på en rejse, som kræver en ambitiøs HR-chef, der kan hjælpe os med at modernisere og professionalisere vores måde at arbejde med ledelse og HR. Du vil få en afgørende rolle i alt fra rekruttering til medarbejder- og lederudvikling og samtidig være en vigtig strategisk sparringspartner for direktionen. Det er afgørende, at du kan sikre, at initiativer bliver fulgt til dørs.

 • Christensen Kjærulff

  Statsautoriseret revisor

  Har du et højt fagligt niveau og søger nye udfordringer og karrieremuligheder? Så er det måske dig, vi leder efter i Christensen Kjærulff.

 • Christensen Kjærulff

  Revisor | 2-4 års erfaring

  Leder du efter en arbejdsgiver, der kan tilbyde dig et professionelt og fagligt stærkt arbejdsmiljø? Så er det muligvis Christensen Kjærulff, der har det, du leder efter. Vi søger pt. flere dygtige kollegaer.

 • Christensen Kjærulff

  Trainee til efteråret 2023

  Drømmer du om en karriere som revisor med spændende arbejdsopgaver og skarpe kollegaer i et professionelt arbejdsmiljø? Så læs med her; vi søger nemlig nye revisortrainees hos Christensen Kjærulff.

 • Christensen Kjærulffs orange logo

  Praktikant

  Studerer du til Finansøkonom, og vil du prøve kræfter af med revision og rådgivning? ... Så er det måske dig, vi leder efter i Christensen Kjærulff.

 • Christensen Kjærulff

  Uopfordret ansøgning

  Vi kan altid bruge flere dygtige medarbejdere og er klar til at modtage din uopfordrede ansøgning. Du skal have din ansøgning, CV og relevante eksamensbeviser klar på fil til at uploade. Ansøgningsprocessen tager 5-10 minutter samlet. Vi gennemgår ansøgningerne løbende.

 • CK - Logo

  Regnskabsmedarbejder | Erhvervsservice

  Drømmer du om at arbejde inden for administration, bogføring og regnskab, og synes du, at digitalisering og optimering inden for disse felter er interessant? Så er det måske dig, vi leder efter hos Christensen Kjærulff som vores nye regnskabsmedarbejder i erhvervsservice.

Christensen Kjærulff
Netværk
Nexia International
Revisorgruppen Danmark

Christensen Kjærulff is a member of Nexia International, a leading, global network of independent accounting and consulting firms. Please see the Member firm disclaimer for further details.

Følg os på LinkedIn