Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

Skal du være vores nye kollega?

Som kollega hos os kan du forvente at blive en del af et professionelt arbejdsmiljø med højt fagligt miljø og deraf skarpe kollegaer.

Vores hus rummer mange forskellige kompetencer, og vi beskæftiger os med en lang række arbejdsområder. Du vil derfor opleve, at du hos os altid kan få mulighed for at udvikle dig - fagligt såvel som personligt.

Christensen Kjærulff er en arbejdsplads med vigtige og alsidige arbejdsopgaver, hvor ansvar følger kvalifikationer. Vi er ikke bange for at tildele vores medarbejdere ansvar, mens vi samtidig gør os umage for at give den rette støtte og sparring.

Kommandovejene er generelt korte og uformelle, og vi møder hinanden i øjenhøjde. I CK vil du opleve at blive en del af et hold, og på vores hold spiller vi hinanden stærke.

Ledige stillinger

Ledige stillinger

Her kan du se de ledige stillinger, vi har i øjeblikket. Hvis du er interesseret i at blive en del af teamet, men ikke kan finde en stilling, der matcher netop din profil, er du altid velkommen til at kontakte vores HR-afdeling.

Christensen Kjærulff

Uopfordret ansøgning

Har du allerede erfaring – eller er du interesseret i en karriere - inden for revision, regnskab og rådgivning, så tøv ikke med at sende os en uopfordret ansøgning. I Christensen Kjærulff synes vi rigtig godt om at få nye, dygtige kollegaer. Derfor hører ...

Revisor

Christensen Kjærulff søger erfaren revisor - HD(R), CMA eller SR - til spændende opgaver Vi oplever vækst i Christensen Kjærulff, og vi får hele tiden nye, spændende opgaver og kunder. Derfor leder vi efter nye, dygtige kollegaer, som allerede har erfarin...

Lyst til at vide mere før du ansøger?

Book et kaffemøde for at høre mere om os først.

Book et kaffemøde

Mød os

Én af vores kollegaer i HR, Diana eller Rose, står klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have.

  • Diana Plahter

    Diana Plahter

    HR-chef

  • Rose Skourup Ojeda

    Rose Skourup Ojeda

    HR-assistent

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.