Christensen Kjærulff

Praktikant

Studerer du til Finansøkonom, og vil du prøve kræfter af med revision og rådgivning?

... Så er det måske dig, vi leder efter i Christensen Kjærulff.

Som praktikant hos Christensen Kjærulff vil dine arbejdsopgaver indebære alt fra assistance med bogføring og regnskabsopsætning til praktiske opgaver samt opleve rådgivningen af vores kunder på tæt hold. Du tilknyttes en praktikansvarlig, som sørger for at tage dig i hånden hele vejen gennem dit praktikforløb.

Design Uden Navn (12)

 

Om dig

For os er det dig og din faglige udvikling, der er i fokus, og vi håber at kunne give dig en givende og lærerig praktikperiode. Vi forestiller os, at du er klar til at opleve virket som revisor på nært hold. Du er logisk tænkende, har flair for tal og interesse i samfundsforhold.

Du er desuden god til samarbejde og skabe relationer, og du har ikke noget imod, at der i perioder vil være travlere end i andre. Vi værdsætter selvfølgelig en ekstra indsats, et nysgerrigt sind og en lyst til at lære mere.

Om os

Christensen Kjærulff er et revisions- og rådgivningsfirma beliggende i København. Her huser vi vores ca. 110 medarbejdere, der tilsammen betjener vores +5.000 kunder. Vores kunder er typisk små og mellemstore virksomheder. Det er det personlige engagement, der er vores væsentligste værdi, fordi vi engagerer os for vores kunder og deres udvikling.

Lyder det interessant?

Så er du velkommen til at søge allerede i dag. Vi holder løbende samtaler.

Vil du vide mere, så kontakt os på +45 33 30 15 15 eller rso@ck.dk

Christensen Kjærulff10. jan. 2023

Information

Datoer

  • Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
  • Ansættelsesdato: Hurtigst muligt

Kontaktperson

  • HR-chef: Louise Rue Moos

  • Tlf: 33 30 15 15
  • Email: lrm@ck.dk
Christensen Kjærulff
Netværk
Nexia International
Revisorgruppen Danmark

Christensen Kjærulff is a member of Nexia International, a leading, global network of independent accounting and consulting firms. Please see the Member firm disclaimer for further details.

Følg os på LinkedIn