Christensen Kjærulff

Trainee til efteråret 2023

Drømmer du om en karriere som revisor med spændende arbejdsopgaver og skarpe kollegaer i et professionelt arbejdsmiljø? Så læs med her; vi søger nemlig nye revisortrainees hos Christensen Kjærulff.

Du bliver kollega med de dygtigste revisorer i branchen, og det er dem, som guider og støtter dig på din vej mod revisortitlen. Hos os vil du opleve, at der åbnes op for et hav af muligheder for dig og din karriere

Hvem er du – og hvad kan du?

 

Vi ser din karriere som en rejse, og din rejse afhænger først og fremmest af din uddannelsesmæssige baggrund. Vi forestiller os, at du enten er studerende eller dimittend fra en gymnasial uddannelse, HA Almen, Finansøkonom eller Financial Controller. Mulighederne er mange, og i samarbejde med dig finder vi frem til, hvad det næste uddannelsesmæssige skridt skal være.

Det vigtigste for os er, at du med stort engagement kan skabe gode relationer til kunder såvel som kollegaer. Samtidig gør vi os, sammen med dig, umage for at gøre samarbejdet med klienten til en god og professionel oplevelse. Du kan forvente, at den gode indsats og ambitioner belønnes med et stigende ansvar og flere spændende opgaver, som er med til at udvikle dig – både fagligt og personligt.

I Christensen Kjærulff arbejder vi som et hold, og her spiller vi hinanden stærke. Allerede fra første dag vil du opleve, at vi er her for dig. Du får en traineeansvarlig, som vil være en af dine nærmeste sparringspartnere, og som møder dig i øjenhøjde. Samtidig vil du, sammen med husets øvrige trainees, blive en del af et fælles onboardingforløb, der både består af faglige og sociale aktiviteter. Det er vigtigt for os, at du får en tryg og givende introduktion til virket som revisor.

Hvem er vi – og hvorfor skal du netop vælge os?

 

Christensen Kjærulff er et revisions- og rådgivningsfirma beliggende i København. Hos os får du mere end 100 dygtige og specialiserede kollegaer. Vi er gode til at holde regnskab, samtidig med at vi yder professionel rådgivning om økonomiske og skattemæssige forhold. Derfor er det vigtigt, at du interesserer dig for og orienterer dig om samfundsmæssige forhold.

Vi sørger for at tilrettelægge dine arbejdsopgaver, så du naturligt vil opleve en sammenhæng mellem teori og praksis. Desuden dækker vi omkostningerne i forbindelse med studiet, og i dialog med dig sørger vi for, at du får den nødvendige tid, så du kan nå til og fra undervisningen.

Du skal vælge at blive trainee hos os, fordi vi er en arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi både vægter dine faglige udvikling og mennesket bag. Vi bakker op om, at du har tid og overskud til de ting, der interesserer dig ved siden af dit job hos os.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du altid velkommen til at kontakte HR-chef Diana Plahter, på telefon +45 33 30 15 15 eller dpl@ck.dk.

Christensen Kjærulff02. nov. 2022

Information

Datoer

  • Ansøgningsfrist: 31. maj 2023
  • Ansættelsesdato: 01. sep. 2023

Kontaktperson

Christensen Kjærulff
Netværk
Nexia International
Revisorgruppen Danmark

Christensen Kjærulff is a member of Nexia International, a leading, global network of independent accounting and consulting firms. Please see the Member firm disclaimer for further details.

Følg os på LinkedIn