Mød Mads

Mads har fra barnsben haft en idé om, at han skulle være revisor. Så da han i 2014 flyttede fra sin hjemby til København, var det for at realisere denne idé. Forventningsfuld og glad gik Mads i mesterlære i CK, hvor den praktiske erfaring suppleres med teoretisk viden på skolebænken, og det skulle vise sig at falde i god jord hos ham. Med mulighed for at kombinere regnskabsanalytiske opgaver med kunderelationer føler Mads, at han er endt på den helt rigtige hylde. Han tilføjer: ”At være revisor kræver jo til tider, at man kan have mange bolde i luften, men i CK er det som om, at alting er afstemt. Det er trygt at være ansat i CK sammen med gode kollegaer, selvom vi befinder os i en branche der er kendt for at have fart over feltet.”

Mads Christensen

At være revisor kræver jo til tider, at man kan have mange bolde i luften, men i CK er det som om, at alting er afstemt. Det er trygt at være kollega i CK, selvom vi befinder os i en branche, der er kendt for at have fart over feltet.

Mads Christensen

For nylig valgte Mads, sammen med sin kæreste, at købe hus i naturskønne omgivelser og tæt på den nærmeste familie. Det betyder ligeledes, at Mads nu har lang vej til arbejde, og derfor har det været afgørende for Mads, at han efter behov har fleksibilitet til at skifte kontoret i København ud med hjemmekontoret. Det er ikke alene rollen som revisor der er central for Mads, men også rollen som far til Holger på 2 år. For Mads er det vigtigt at kunne prioritere familien, for som han siger: ”… det er det, der skaber en Mads i balance.”

Mød dem alle

Christensen Kjærulff
Netværk
Nexia International
Revisorgruppen Danmark

Christensen Kjærulff is a member of Nexia International, a leading, global network of independent accounting and consulting firms. Please see the Member firm disclaimer for further details.

Følg os på LinkedIn