Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

Revisortrainee i Christensen Kjærulff

En karrierestart i et ungt, dynamisk og professionelt fællesskab, der skaber muligheder for livet.

Er du vores nye trainee?

Er du vores nye trainee?

Hvert år ansætter vi et hold nye trainees, som alle deler drømmen om at blive revisor.

Vi ved, at det er vores vigtigste opgave at tilrettelægge et spændende og lærerigt forløb, der giver vores trainees de bedste forudsætninger i jagten på drømmen.

Trivsel og støtte

Som trainee vil du blive en del af et fælles introduktionsforløb sammen med de øvrige trainees i huset. Introduktionsforløbet består både af faglige og sociale aktiviteter og er med til at sikre, at alle føler sig velkomne og godt tilpas.

Trivsel og støtte
Kombination af uddannelse og praksis

Kombination af uddannelse og praksis

Det er ingen hemmelighed, at det kan føles overvældende at skulle balancere fuldtidsjob og deltidsstudie. Derfor vil du som trainee hos os allerede fra første dag blive sat sammen med en traineeansvarlig, der fungerer som en af dine nærmeste sparringspartnere i den første tid.

Vi gør os umage for at understøtte, at du føler dig tryg, og at den teoretiske viden går hånd-i-hånd med den praktiske erfaring.

Læs om mere om karrierevejen til revisor her

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.