Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

Revisortrainee i Christensen Kjærulff

En karrierestart i et ungt, dynamisk og professionelt fællesskab, der skaber muligheder for livet.

Arrangement

Hvis du er nysgerrig på hvad det vil sige at være revisortrainee hos Christensen Kjærulff, og har lyst til at vide mere om det at være revisor - så læs med her.

Torsdag den 21. marts 2024 klokken 17:30-20:00 slår vi nemlig dørene op for spirende revisortalenter i vores lokaler i Tietgens Have. Her vil vi sørge for forplejninger og spændende oplæg fra både trainees og partnere, der vil dele deres egne erfaringer om hverdagen i Christensen Kjærulff, samt hvad man kan se frem til som revisortrainee hos os.

Vi har åbnet op for tilmeldingen til arrangementet, så hvis du er interesseret i at høre mere, kan du tilmelde dig via dette link:

Der er tilmeldingsfrist den 14. marts 2024.

Vi glæder os til at se jer!

Er du vores nye trainee?

Er du vores nye trainee?

Hvert år ansætter vi et hold nye trainees, som alle deler drømmen om at blive revisor.

Vi ved, at det er vores vigtigste opgave at tilrettelægge et spændende og lærerigt forløb, der giver vores trainees de bedste forudsætninger i jagten på drømmen.

Trivsel og støtte

Som trainee vil du blive en del af et fælles introduktionsforløb sammen med de øvrige trainees i huset. Introduktionsforløbet består både af faglige og sociale aktiviteter og er med til at sikre, at alle føler sig velkomne og godt tilpas.

Trivsel og støtte
Kombination af uddannelse og praksis

Kombination af uddannelse og praksis

Det er ingen hemmelighed, at det kan føles overvældende at skulle balancere fuldtidsjob og deltidsstudie. Derfor vil du som trainee hos os allerede fra første dag blive sat sammen med en traineeansvarlig, der fungerer som en af dine nærmeste sparringspartnere i den første tid.

Vi gør os umage for at understøtte, at du føler dig tryg, og at den teoretiske viden går hånd-i-hånd med den praktiske erfaring.

Læs om mere om karrierevejen til revisor her

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.