Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

Kontakt os

Har du brug for at komme i kontakt med os? Vi er her for at hjælpe! Uanset om du har spørgsmål, kommentarer eller behov for yderligere information, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt en partner

Har du spørgsmål til vores tjenester eller har du brug for hjælp til noget andet? Kontakt en af vores partnere direkte.

Bliv kontaktet

Efter du har udfyldt nedenstående felter, vil du blive kontaktet af en af vores medarbejdere. Sammen finder vi ud af, hvordan vi kan hjælpe dig.

Ved at indsende denne formular accepterer jeg, at jeg kan kontaktes via de indtastede oplysninger samt databeskyttelsespolitikken.

Praktisk information

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.