Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

NyhederChristensen Kjærulffs 75-års jubilæum

Christensen Kjærulffs 75-års jubilæum

Søndag den 15. januar kan Christensen Kjærulff fejre sit 75-års jubilæum.

Internt nyt

Billede af Store Kongensgade

Søndag 15. januar, kan Christensen Kjærulff fejre sit 75-års jubilæum.

Det har været ildsjæle og dedikerede medarbejdere, der har ført virksomheden derhen, hvor den er i dag.

Virksomheden blev etableret af Svend Aage Christensen i 1948, og efter flere fusioner og opkøb består vores virksomhed i dag af 12 indehavere og omkring 110 medarbejdere, der sammen betjener mere end 5.000 kunder.

Nyhedsbillede

Som man kan se på tidslinjen ovenfor har virksomheden ændret sig meget gennem årene, og det samme har størrelsen på virksomheden, både hvad angår partnergruppen og medarbejderantal. De sidste 25 år er virksomheden gået fra at have 7 indehavere til 12, og fra 45 medarbejdere til 110.

Der er dog nogle ting, der forbliver det samme, og det er vores værdier. Sloganet ”personligt engagement” har været en vigtig del af vores identitet siden 1990'erne, men selve budskabet i "personligt engagement" har altid været en grundsten i virksomhedens værdigrundlag. Det har altid været vigtigt for os, at vi investerer noget af os selv i vores arbejde, og at vi sætter mennesker først, både i forhold til vores kunder og vores medarbejdere.

I Christensen Kjærulff ser vi frem til, hvad fremtiden må byde på, både hvad angår nye forretningsområder men også firmaets interne udvikling.

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.