Billede af Store Kongensgade

Christensen Kjærulffs 75-års jubilæum

fredag den 13. jan. 2023

 Søndag 15. januar, kan Christensen Kjærulff fejre sit 75-års jubilæum.

Det har været ildsjæle og dedikerede medarbejdere, der har ført virksomheden derhen, hvor den er i dag.

Virksomheden blev etableret af Svend Aage Christensen i 1948, og efter flere fusioner og opkøb består vores virksomhed i dag af 12 indehavere og omkring 110 medarbejdere, der sammen betjener mere end 5.000 kunder.


Tidslinjen

Som man kan se på tidslinjen ovenfor har virksomheden ændret sig meget gennem årene, og det samme har størrelsen på virksomheden, både hvad angår partnergruppen og medarbejderantal. De sidste 25 år er virksomheden gået fra at have 7 indehavere til 12, og fra 45 medarbejdere til 110.

Der er dog nogle ting, der forbliver det samme, og det er vores værdier. Sloganet ”personligt engagement” har været en vigtig del af vores identitet siden 1990'erne, men selve budskabet i "personligt engagement" har altid været en grundsten i virksomhedens værdigrundlag. Det har altid været vigtigt for os, at vi investerer noget af os selv i vores arbejde, og at vi sætter mennesker først, både i forhold til vores kunder og vores medarbejdere.

I Christensen Kjærulff ser vi frem til, hvad fremtiden må byde på, både hvad angår nye forretningsområder men også firmaets interne udvikling.Christensen Kjærulff
Netværk
Nexia International
Revisorgruppen Danmark

Christensen Kjærulff is a member of Nexia International, a leading, global network of independent accounting and consulting firms. Please see the Member firm disclaimer for further details.

Følg os på LinkedIn