Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

NyhederBæredygtighedsrapportering

Bæredygtigheds - rapportering

Der skal være tillid til tallene – også når det kommer til bæredygtighedsrapportering.

Internt nyt

ESG-bæredygtigheds-akademiet

Det er blevet hverdagskost at snakke om bæredygtighedsinitiativer- og tiltag, men hvordan sikrer vi, at vi rent faktisk kan stole på de data, der genereres?

Det kan vores nyudklækkede bæredygtighedsrevisorer nu hjælpe med. Den 11. marts gennemførte Anders Ingemann Hansen, Anders Nielsen, Brian Hansen, Kenneth Iversen, Peter Steffen Clausen og Torben Laurentz Wiberg FSR - danske revisorers bæredygtighedsakademi. Det betyder, at de nu kan validere ikke-finansielle data i supplement til regnskabets finansielle data.

“De ikke-finansielle data er værdifulde data, der – som supplement til de finansielle data - kan være med til at give et mere retvisende billede af en virksomheds situation. Revisorer kommer til at spille en vigtig rolle i at sikre, at også de ikke-finansielle data er til at stole på,” siger Kenneth Iversen.

Revisorer spiller i forvejen en afgørende rolle i at sikre tillid til virksomheders finansielle situation, og med det stigende fokus på bæredygtighed og rapportering heraf er det vigtigt, at det ligeledes står klart, hvorvidt der er tale om pålidelige data eller ej.

I Christensen Kjærulff er vi hermed klar til at svare på spørgsmål om rapporteringsreglerne i henhold til den kommende lovgivning på ESG-området, der snart træder i kraft for mange virksomheder.

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.