Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

NyhederBeskrivelse af bogføringsprocedurer

Beskrivelse af bogføringsprocedurer

Den nye bogføringslov, der blev vedtaget den 24. maj 2022, stiller en række nye krav til virksomheders bogføring. Et af disse krav er, at virksomheder skal udarbejde en beskrivelse af deres bogføringsprocedurer, og for visse virksomheder gælder kravet allerede fra 1. december 2022.

Fagligt nyt

Nye regler for beskrivelse af bogføringsprocedurer

Den nye bogføringslov, der blev vedtaget den 24. maj 2022, stiller en række nye krav til virksomheders bogføring.

Et af disse krav er, at virksomheder skal udarbejde en beskrivelse af deres bogføringsprocedurer, og for visse virksomheder gælder kravet allerede fra 1. december 2022.

Du kan læse mere om de nye krav i vores guide, hvor vi gennemgår:

  • Hvilke selskaber, der er omfattet.
  • Hvornår kravet træder i kraft.
  • Hvad kravet indebærer.

Se vores guide her

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.