Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

NyhederVelkommen til Camilla Knop Johnsen

Velkommen til Camilla Knop Johnsen

Velkommen til vores nyeste medarbejder i Erhvervsservice, Camilla Knop Johnsen. Efter en lang og velfortjent ferie vender vi tilbage på kontoret med nye, friske kræfter. Camilla kommer ind i firmaet med en kontoruddannelse med speciale i økonomi samt flere års erfaring som bogholder.

Internt nyt

Portrætbillede af Camilla Knop Johnsen, ny bogholder

Velkommen til vores nyeste medarbejder i Erhvervsservice, Camilla Knop Johnsen.

Efter en lang og velfortjent ferie vender vi tilbage på kontoret med nye, friske kræfter. Camilla kommer ind i firmaet med en kontoruddannelse med speciale i økonomi samt flere års erfaring som bogholder.

Der er ingen tvivl om, at vores kunder og kollegaer i Erhvervsservice vil få stor glæde af en skarp bogholder som Camilla, der synes at bogholderi både er sjovt og spændende.

Vi ser frem til at lære hende bedre at kende og ønsker hende velkommen på holdet.

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.