Billede af CKs nye partner Vanja Lawaetz Schultz

Christensen Kjærulff udnævner ny partner

tirsdag den 10. jan. 2023

Det er med stor glæde, at vi kan meddele, at statsautoriseret revisor Vanja Lawaetz Schultz pr. 1. januar 2023 er udnævnt partner i Christensen Kjærulff.

Vanja blev ansat i firmaet i marts 2004 og har dermed været en del af CK i snart 19 år. Hun har i alle årene været under vingerne hos partner Iver Haugsted, som udtaler:

”Vi er i partnergruppen meget glade og stolte af at have fået Vanja med ombord, og vi ser meget frem til at samarbejde endnu mere. Jeg har selv arbejdet tæt sammen med Vanja i alle årene, og det har været mit ønske en dag at se Vanja indtræde som partner i CK. Vanja er en respekteret og velanset, dygtig og kompetent statsautoriseret revisor, og jeg er sikker på, at hun vil bidrage til ledelsesopgaverne i afdelingen og i firmaet.”

Vanja blev uddannet statsautoriseret revisor i 2010 og har haft selvstændigt kundeansvar i mange år. Hun har en stærk profil med specialisering og stor interesse for revision af ejendomme, og så har hun stor erfaring med rapportering til vores større internationale kunder.

Vanja ser frem til at indtage sin nye rolle i CK og udtaler: ”Jeg har i CK udviklet mig til den revisor, jeg er i dag. Det er her, jeg har fået min uddannelse og min erfaring, og jeg er meget taknemlig for den tillid partnergruppen har vist mig. CK er en revisions- og rådgivningsvirksomhed, der har udviklet sig meget gennem årene, og jeg glæder mig til at være en del af denne fortsatte udvikling.”

I Christensen Kjærulff er vi glade for at få endnu en stærk profil i partnerkredsen og ønsker Vanja held og lykke med sin nye position i firmaet.

Christensen Kjærulff
Netværk
Nexia International
Revisorgruppen Danmark

Christensen Kjærulff is a member of Nexia International, a leading, global network of independent accounting and consulting firms. Please see the Member firm disclaimer for further details.

Følg os på LinkedIn