Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

NyhederHvad er den gode karriere egentlig?

Hvad er den gode karriere egentlig?

Har du nogensinde overvejet, hvordan du selv definerer en ”god karriere”? For Jens Daarbak Jensen, der til dagligt arbejder som revisor i Christensen Kjærulff, er det tydeligt, at den gode karriere handler om meget mere end økonomisk succes og social status.

Internt nyt

Jens EB billede EB kampagne

For Jens rimer en god karriere på balance mellem privat- og arbejdsliv.

”For mig er en god karriere en karriere, hvor der er en sund balance mellem de mange ting, jeg skal jonglere i mit liv. Det er vigtigt for mig at have mulighed for at strukturere mit arbejde, så det passer med øvrige ting i mit liv, og at det samtidig harmonerer med min uddannelse.”

Når Jens ikke er at finde på sin plads i vores lyse, moderne lokaler på Østerbro i dagstimerne, er han nemlig ofte at finde på CBS, hvor han for nylig har påbegyndt sit andet år på cand.merc.aud-studiet. Personlig udvikling er helt central for Jens, når emnet går på ”den gode karriere”.

”Jeg tror på, at der er en stærk sammenhæng mellem personlig udvikling og det næste skridt i min karriere. Tryghed og tillid, i samarbejdet med mine kollegaer, er afgørende for, at jeg har modet til at kunne udfordre mig selv og dermed vokse - både som revisor og personligt.”

Jens oplever desuden en stor forståelse fra ledelsens side til den enkelte kollegas behov, hvilket naturligt afføder en fleksibilitet til, at den enkelte kollega kan være med til at tilrettelægge sin tid og sine arbejdsopgaver. Dét er en helt central motivation for Jens, når han hver dag går på arbejde i Christensen Kjærulff.

”Christensen Kjærulff giver den plads og fleksibilitet, jeg har brug for, for at udvikle mig under de omstændigheder, der passer til min livssituation. Firmaet viser forståelse for min studiekarriere og personlige forhold, hvilket er afgørende for, at jeg ikke føler mig unødigt presset.”

I Christensen Kjærulff tror vi på, at en fleksibel karriere generelt er kendetegnet for en god karriere. Samtidig ved vi, at fleksibilitet er lig med noget forskelligt alt efter, hvem du spørger. Som kollega i Christensen Kjærulff har du mulighed for at være med til at tilrettelægge din arbejdsdag og -opgaver.

Vil du høre mere om dine karrieremuligheder i Christensen Kjærulff? Så er du altid velkommen til at booke et uforpligtende (online) kaffemøde.

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.