Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

NyhederDen nye bogføringslov

Den nye bogføringslov

Christensen Kjærulffs medarbejdere er opdateret på den nye bogføringslov, er din virksomhed klar?

Fagligt nyt

Den nye bogføringslov

Det er helt afgørende for os at kunne rådgive vores klienter bedst muligt og sikre, at de handler i overensstemmelse med de gældende regler. I en verden, hvor lovgivningen konstant ændrer sig, er det vigtigt at sikre, at vores medarbejdere er opdateret med den nyeste viden. I Christensen Kjærulff sikrer vi blandt andet dette gennem videndeling og intern undervisning.

For nylig sørgede Martin Dyhr Jørgensen, partner i Christensen Kjærulff, for at holde os alle opdateret gennem et minikursus om den nye bogføringslov.

En vigtig pointe fra kurset er, at virksomheder ikke nødvendigvis behøver at skifte deres nuværende bogføringssystem – også selvom det ikke er registreret hos Erhvervsstyrelsen. Det påhviler dog virksomheden selv at tage ansvar for at sikre, at systemet lever op til de nye krav. Disse krav indebærer bl.a.:

Virksomhedens bilag skal opbevares digitalt i bogføringssystemet

Virksomheden skal opbevare en ugentlig sikkerhedskopi af alle bogførte transaktioner og bilag hos en uafhængig part

Det digitale bogføringssystem skal kunne kommunikere i de digitale formater OIOUBL, Peppol BIS og SAF-T

Det digitale bogføringssystem skal indeholde en bankafstemningsfunktion

Vores mål er at sikre, at hver enkelt af vores klienter føler sig tryg ved potentielle ændringer og forstår deres eget ansvar.

Er din virksomhed klar til at navigere i de nye bogføringsregler? Lad os hjælpe jer med at sikre, at I er fuldt forberedte og compliant.

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.