Portrætbillede af Elan Schapiro, der har 25 års jubilæum

Elan Schapiro har 25 års jubilæum

onsdag den 24. aug. 2022

Vi er meget stolte over, at Elan Schapiro i denne måned kan fejre 25 års jubilæum i Christensen Kjærulff. Elan begyndte i 1997 som revisortrainee, og han er i dag statsautoriseret revisor, partner og indehaver i Christensen Kjærulff.

Elan er en dygtig og respekteret revisor – både af kollegaer såvel som klienter. I sit virke som revisor rådgiver Elan klienter i en bred vifte af brancher i alt fra opstart af virksomhed og selskabsstrukturer til omstrukturering og generationsskifte for især velhavende familier, men særligt inden for de seneste år er Elan blevet hyppigt anvendt og citeret inden for det insolvensretlige område, hvor Elan nok er den praktiserende revisor, som har været involveret i flest rekonstruktioner.

Vi alle i Christensen Kjærulff ønsker Elan tillykke med jubilæet. Det er beundringsværdigt, hvad Elan indtil videre har opnået – både på sine egne og virksomhedens vegne, og vi glæder os til at se, hvad fremtiden bringer.

Vi ønsker at markere jubilæet med en reception den 9. september 2022 kl. 15-19, hvor klienter, forretningsforbindelser og venner af huset er inviteret. Receptionen finder sted hos Christensen Kjærulff, Store Kongensgade 68, 1264 København K. Af hensyn til planlægning bedes deltagelse tilkendegivet senest den 1. september her.

Christensen Kjærulff
Netværk
Nexia International
Revisorgruppen Danmark

Christensen Kjærulff is a member of Nexia International, a leading, global network of independent accounting and consulting firms. Please see the Member firm disclaimer for further details.

Følg os på LinkedIn