vi går igennem kundes forskudsopgørelse for 2023

Forskudsopgørelsen 2023 - du har nu mulighed for at rette i dine oplysninger

torsdag den 01. dec. 2022

Den 15. november åbner Skattestyrelsen for adgang til forskudsopgørelsen for 2023, hvor du har mulighed for at rette og tilpasse den til din nuværende situation.

Hvornår skal man rette tallene?

 

Lønmodtagere

Forskudsopgørelsen er en oversigt over Skattestyrelsens forventninger til din økonomi i det kommende skatteår. For lønmodtagere, er det normalt ikke nødvendigt at foretage sig andet, end at tjekke op på, at tallene er korrekte. Der kan dog være visse omstændigheder, der har ændret din privatøkonomi væsentligt, hvor det er en god idé at få rettet tallene for at undgå restskat.

Det kan f.eks. være, at du

  • er gået på pension/efterløn
  • har omlagt, indfriet eller optaget lån
  • har investeringer i værdipapirer
  • har fået nyt job
  • ændring i løn
  • ændring i kørselsfradrag

Disse ændringer i dine omstændigheder vil ofte betyde en markant ændring i din privat økonomi, og for at få en så nøjagtig årsopgørelse som muligt, kan det være klogt at justere i forskudsopgørelsen.

Du kan læse meget mere om din fradrag på Skattestyrelsens hjemmeside.

Selvstændig erhvervsdrivende

Vi i Christensen Kjærulff er i tæt dialog med vores kunder året rundt for at sikre, at den skat der løbende betales, er så korrekt som muligt ud fra indehaverens forventninger til virksomhedens resultat. Hvis du har behov for et servicetjek af det skattemæssige samspil mellem din virksomhed og privatøkonomi, hjælper vi dig meget gerne. Kontakt os på +45 33301515 eller ck@ck.dk.

Christensen Kjærulff
Netværk
Nexia International
Revisorgruppen Danmark

Christensen Kjærulff is a member of Nexia International, a leading, global network of independent accounting and consulting firms. Please see the Member firm disclaimer for further details.

Følg os på LinkedIn