Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

NyhederInformationsmøde Trainees

Informationsmøde - Trainees

Hvis du er nysgerrig på hvad det vil sige at være revisortrainee hos Christensen Kjærulff, og har lyst til at vide mere om det at være revisor - så læs med her.

Arrangementer

mikkel-amalie-trainee-billede

Informationsmøde - Trainees

Torsdag den 21. marts 2024 klokken 17:30-20:00 slår vi nemlig dørene op for spirende revisortalenter i vores lokaler i Tietgens Have. Her vil vi sørge for forplejninger og spændende oplæg fra både trainees og partnere, der vil dele deres egne erfaringer om hverdagen i Christensen Kjærulff, samt hvad man kan se frem til som revisortrainee hos os.

Vi har åbnet op for tilmeldingen til arrangementet, så hvis du er interesseret i at høre mere, kan du tilmelde dig via dette link:

Der er tilmeldingsfrist den 14. marts 2024.

Vi glæder os til at se jer!

Tilmeld dig

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.