Ny indehaver i revision- og rådgivningsfirmaet Christensen Kjærulff

Mads Kokholm indtræder som indehaver i Christensen Kjærulff

fredag den 12. maj 2023

Det er med stor glæde, at vi nu kan fortælle, at Mads Kokholm indtræder som indehaver i Christensen Kjærulff.

Mads blev en del af Christensen Kjærulff ifm. et opkøb af et revisionsfirma i marts 2013, og han har altså siden været en del af CK. Gennem årene har det lykkedes ham at opbygge en stærk profil som revisor såvel som rådgiver. 

I 2017 erhvervede Mads sig titlen som statsautoriseret revisor, og siden da har hans karriere taget fart. Allerede i 2020 blev han associeret partner i CK, og han har særligt de seneste tre år dedikeret sin tid til at opbygge sin egen kundeportefølje samtidig med, at han har været en stærk lederrolle for sine kollegaer i afdelingen.

Udover sin ekspertise inden for generationsskifte og omstrukturering har Mads omfattende erfaring med udenlandske virksomheder. Her bistår han med rådgivning især i forbindelse med oprettelse samt drift af virksomhed i Danmark.

I Christensen Kjærulff er vi meget stolte over at kunne byde endnu en stærk profil velkommen i indehaverkredsen, og vi ønsker Mads stort tillykke med den nye position og titel.

Læs evt. mere om Mads Kokholm her.

Christensen Kjærulff
Netværk
Nexia International
Revisorgruppen Danmark

Christensen Kjærulff is a member of Nexia International, a leading, global network of independent accounting and consulting firms. Please see the Member firm disclaimer for further details.

Følg os på LinkedIn