Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

NyhederOpkøb af revisionsfirmaet Niels Harder Statsautoriseret Revisor

Opkøb af revisionsfirmaet Niels Harder Statsautoriseret Revisor

Vi er stolte over og glade for, at Christensen Kjærulff vækster. Vi starter det nye år med, at vi pr. 1. januar 2023 har opkøbt Revisionsfirmaet Niels Harder Statsautoriseret Revisor A/S. Det betyder ligeledes, at vi kan byde velkommen til  Ulla Sørensen og Hardy Larsen.

Internt nyt

Ulla og Hardy fra Niels Harder Statsautoriseret Revisor.

Christensen Kjærulff opkøber Revisionsfirmaet Niels Harder Statsautoriseret Revisor A/S.

Vi starter det nye år med, at vi pr. 1. januar 2023 har opkøbt Revisionsfirmaet Niels Harder Statsautoriseret Revisor A/S. Det betyder ligeledes, at vi kan byde velkommen til  Ulla Sørensen og Hardy Larsen, der indtil nu har været ansat hos Niels Harder. Ulla og Hardy er dermed nye kollegaer i CK, og vi synes, at det er en fornøjelse at få nye, dygtige kolleger på vores hold.

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.