Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

NyhederVi er flyttet i nye lokaler

Vi er flyttet i nye lokaler

Det er med stor glæde, at vi den 11. april endelig kunne åbne dørene til vores nye, flotte lokaler i Tietgens Have på Østerbro.

Internt nyt

Vores nye lokaler fremmer vores interne arbejdsgange og organisatoriske udvikling

Det er med stor glæde, at vi den 11. april endelig kunne åbne dørene til vores nye, flotte lokaler i Tietgens Have på Østerbro.

Vores nye adresse er Østbanegade 123, 2100 København Ø, og vores receptionen ligger i blok 7 på 3. sal.

I Christensen Kjærulff glæder vi os meget til at byde vores gæster velkommen i vores nye lokaler, som ligger tæt på metro, S-tog og bus, ligesom der er gode parkeringsforhold.

Indgang og gæsteparkering

Har du et møde med din revisor og ankommer i bil, kan du benytte dig af vores gæsteparkering i parkeringshuset i Tietgens Have. Vi afregner naturligvis for parkeringsudgiften, men for at benytte denne mulighed skal du informere receptionen om din nummerplade, inden ankomst.

Gæsteparkeringen ligger på gadeniveau til venstre med indkørsel fra Hjørringgade. Herfra skal du tage elevatoren op til vores velkomstlounge på 1. sal, gå til venstre ned ad gangen til blok 7, der ligger i den nordligste ende af bygningen. Her tager du trappen eller elevatoren op til 3. sal til receptionen.

Er du derimod ikke i bil, skal du benytte indgangen til blok 7, der ligger til højre for indgangen til dagligvarebutikken Aldi. For at komme ind i bygningen skal du ringe til vores receptionist på tlf: 33301515, som vil sørge for at lukke dig ind.

Vores lokaler står snorlige, men Tietgens Have er stadig under ombygning og forventes færdig i løbet af sommeren 2023. Derfor kan det stadig være lidt udfordrende at finde rundt i bygningen og i udendørsarealerne. Det beklager vi på forhånd og opfordrer til, at du ringer til vores receptionist eller din revisor, hvis du har problemer med at finde frem til receptionen.

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.