Vores nye lokaler fremmer vores interne arbejdsgange og organisatoriske udvikling

Vi er flyttet i nye lokaler

torsdag den 13. apr. 2023

Det er med stor glæde, at vi den 11. april endelig kunne åbne dørene til vores nye, flotte lokaler i Tietgens Have på Østerbro.

Vores nye adresse er Østbanegade 123, 2100 København Ø, og vores receptionen ligger i blok 7 på 3. sal.

I Christensen Kjærulff glæder vi os meget til at byde vores gæster velkommen i vores nye lokaler, som ligger tæt på metro, S-tog og bus, ligesom der er gode parkeringsforhold.

 

Indgang og gæsteparkering:

Har du et møde med din revisor og ankommer i bil, kan du benytte dig af vores gæsteparkering i parkeringshuset i Tietgens Have. Vi afregner naturligvis for parkeringsudgiften, men for at benytte denne mulighed skal du informere receptionen om din nummerplade, inden ankomst.

Gæsteparkeringen ligger på gadeniveau til venstre med indkørsel fra Hjørringgade. Herfra skal du tage elevatoren op til vores velkomstlounge på 1. sal, gå til venstre ned ad gangen til blok 7, der ligger i den nordligste ende af bygningen. Her tager du trappen eller elevatoren op til 3. sal til receptionen.

Er du derimod ikke i bil, skal du benytte indgangen til blok 7, der ligger til højre for indgangen til dagligvarebutikken Aldi. For at komme ind i bygningen skal du ringe til vores receptionist på tlf: 33301515, som vil sørge for at lukke dig ind.

Vores lokaler står snorlige, men Tietgens Have er stadig under ombygning og forventes færdig i løbet af sommeren 2023. Derfor kan det stadig være lidt udfordrende at finde rundt i bygningen og i udendørsarealerne. Det beklager vi på forhånd og opfordrer til, at du ringer til vores receptionist eller din revisor, hvis du har problemer med at finde frem til receptionen.

 

Du kan kontakte vores receptionist på tlf: 33301515.

Christensen Kjærulff
Netværk
Nexia International
Revisorgruppen Danmark

Christensen Kjærulff is a member of Nexia International, a leading, global network of independent accounting and consulting firms. Please see the Member firm disclaimer for further details.

Følg os på LinkedIn