Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

NyhederVigtige ansøgningsfrister i marts måned

Vigtige ansøgningsfrister i marts måned

Samfundet er åbent, men mange kan stadig mærke økonomiske konsekvenser fra nedlukningen over vinteren. Er du en af dem, der er ramt, er der stadig hjælp at hente. Vi har lavet en oversigt over de forskellige hjælpepakker og ansøgningsfrister.

Frister

En kalender, der viser deadlines for vigtige ansøgningsfrister i marts

Samfundet er åbent, men mange kan stadig mærke økonomiske konsekvenser fra nedlukningen over vinteren. Er du en af dem, der er ramt, er der stadig hjælp at hente.

Vi har lavet en oversigt over de forskellige hjælpepakker og ansøgningsfrister. Se det 

Du kan evt. se virksomhedsguidens 

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.