Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

Christensen Kjærulff er et mellemstort statsautoriseret revisions- og rådgivningsfirma i København.

Vores kunder er primært små og mellemstore ejerledede virksomheder og privatpersoner. Mange af vores kunder har vi samarbejdet med i flere årtier, og vi betragtes for dem som en loyal og dedikeret partner, der spiller en vigtig rolle for dem og deres udvikling.

Vi engagerer os personligt og fagligt i det, vi laver. Vi gør meget ud af at lære vores kunder og deres omgivelser godt at kende med henblik på at hjælpe dem bedst muligt på vej.

Hver dag møder vi nye problemstillinger, men vores målsætning forbliver den samme - nemlig at være den bedste og tætteste økonomiske sparringspartner.

CK's nye lokaler

Organisation

Vi er en virksomhed, der er ejet, ledet og drevet af partnerne, som alle er statsautoriserede revisorer.

Formelt set omfatter vores ledelsesstruktur en bestyrelse og en direktion. Bestyrelsen består af 5 medlemmer valgt blandt partnerforsamlingens medlemmer og består af Iver Haugsted (formand), John Mikkelsen, Elan Schapiro, Torben Laurentz Wiberg og Brian Hansen.

Direktionen består af Anders Ingemann Hansen, som varetager den daglige ledelse i overensstemmelse med de politikker, strategier og handlingsplaner, der er godkendt af partnerforsamlingen og bestyrelsen. Med sig har han Julie Marie Cederholm, der i sin rolle som personlig assistent bistår organisations- og forretningsudvikling.

Mission

Christensen Kjærulffs forretningsområde er revision samt økonomisk og skattemæssig rådgivning til primært ejerledede virksomheder. I alle vores relationer sætter vi mennesker først, og vi er drevet af det personlige engagement. Et fagligt velfunderet og tæt forhold sikrer, at vi bliver betragtet som den primære økonomiske rådgiver.

Vision

Det er Christensen Kjærulffs vision at være den mest attraktive og anbefalelsesværdige mellemstore revisions- og rådgivningsvirksomhed for kunder, medarbejdere og øvrige interessenter inden for vores forretningsområde.

Oprindelse

Virksomheden blev etableret af Svend Aage Christensen i 1948. Efter flere fusioner og opkøb består vores forretning i dag af 12 indehavere og omkring 120 medarbejdere, der tilsammen betjener mere end 5000 kunder.

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

19 statsautoriserede partnere

Mere end 120 medarbejdere

Over 70 års erfaring

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.