Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

KundeudtalelserEuropean Tour Production

European Tour Production

Hos Christensen Kjærulff er det den personlige relation, der vægter meget højt samt, at det er den samme revisor vi taler med hver gang.

European Tour Production ApS - Logo
Mikael Windfeldt
Project Manager

Mikael Windfeldt er Project Manager hos European Tour Production. ETP's hovedkompetencer omfatter projektstyring samt udlejning af udstyr og teknik til oplevelsesbranchen. Virksomheden har gennemført projekter for organisationer og virksomheder både i Danmark og internationalt siden 1994 og besidder en omfattende erfaring inden for forskellige kulturelle arrangementer og events i alle størrelser.

Den personlige relation

For Mikael betyder den personlige relation til Peter Clausen meget. Peter har været revisor for ETP siden firmaets opstart i 1994. Mikael udtaler:

"Hos Christensen Kjærulff er det den personlige relation, der vægter meget højt samt, at det er den samme revisor vi taler med hver gang."

Kendskabet til vores branche

Peter Clausen besidder betydelig indsigt og interesse inden for underholdningsbranchen og han har andre klienter inden for både teater- og koncertbranchen. Det er netop denne indsigt, der gør Mikael og ETP trygge ved samarbejdet.

"Det er vigtigt for os, at revisoren er bekendt med vores branche og det ved vi jo at Peter er."

Kompetencerne er i orden

ETP er engageret i et omfattende digitaliseringsprojekt, hvor Christensen Kjærulff har ydet værdifuld assistance. I den sammenhæng har revisor Martin Dyhr Jørgensen spillet en vigtig rolle, da han besidder forskellige kompetencer og en dybdegående IT-indsigt.

"Jeg drøfter ting med Peter og indimellem overgiver han bolden, når der kræves andre kompetencer. Men Peter er stadig med på sidelinjen, da det er ham, der kender vores arbejdsgange og procedurer."

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.