Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

KundeudtalelserMilán Belysning

Milán Belysning

Martin Dyhr Jørgensen har givet mig et indblik i økonomien i min egen forretning, som jeg ikke vidste fandtes. Jeg forstår nu mine regnskaber, og hvorfor de ser ud som de gør.

Milán Belysning
Andreas Milán
CEO

Havde behov for mere end en revisor

Andreas Milán er ejer og leder af virksomheden Milán Belysning ApS, hvor han både driver forretningen og producerer egne produkter. Han blev en del at Christensen Kjærulffs kundekreds, dengang han tilbage i 2018 mødte indehaver og statsautoriseret revisor Martin Dyhr Jørgensen til et netværksmøde.

"En revisor har for mig altid været et kontrollerende organ iført jakkesæt, som man kun taler med én gang årligt. Efter jeg fik Martin som revisor, har jeg fået et helt andet billede. Nu har jeg en sparringspartner – én der forstår kernen i min virksomhed og som behandler mig som andet end blot et stykke regnskab."

Automatiseringen af bogholderiet gjorde livet nemmere for Andreas

En af de ting, som Andreas efterspurgte, da han indgik samarbejdet med Christensen Kjærulff var et mere overskueligt bogholderi. Her fik Martin og hans team introduceret ham til e-conomic og Kontolink og derved automatiseret en del af virksomhedens bogholderi. Det betød, at det nu var farvel til alle bilagene – og det har været en lettelse, hvilket har sparet ham mange timers arbejde og penge, påpeger Andreas.

Coronalukningen tog hårdt på forretningen

Milán Belysning ApS har lige som så mange andre SMV’ere haft en hård tid under corona. Forretningens primære indtægtskilde stammer fra offentlige institutioner, og med nedlukningen kunne der ikke udstedes mange fakturaer

"Det har været en hård tid, hvor jeg flere gang har haft lyst til at kaste håndklædet i ringen. Martin har dog formået at skubbe mig i en anden retning, hvilket jeg er meget taknemlig for. Martin kan se noget i tallene, som jeg ikke kan. Han kan se løsninger og strategier – og det har givet mig både håbet og styrken til at knokle videre for det, jeg brænder for, sig Andreas, der begynder at se lys for enden af tunnelen, efter samfundet er åbnet op igen."

Kommunikationen og en tilgængelig revisor har været afgørende

"Først og fremmest har han altid tid til at tale med mig, og så er han så super god til at forklare mig the basics. Han har givet mig et indblik i økonomien i min egen forretning, som jeg ikke vidste fandtes. Jeg forstår nu faktisk mine regnskaber, og hvorfor de ser ud som de gør."

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.