Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

KundeudtalelserMira byggeprodukter A/S

Mira byggeprodukter A/S

Samarbejdet med Christensen Kjærulff har været gnidningsfrit fra dag ét. Og i disse omskiftelige tider, sørger vores revisor altid for, at vi er på forkant og forberedt på, hvad end der skulle komme af f.eks. nye regler og krav.

Mira byggeprodukter A/S - Logo
Klaus Frederiksen
Regnskabschef

Mira byggeprodukter A/S er en privat ejet produktionsvirksomhed, der har udviklet produkter til flisemontering og fugning, støbning og planspartling i mere end 60 år. Virksomheden har i løbet af årene oprettet en fond og udviklet sig fra at være et dansk firma til et international foretagende med en eksportandel på over 85 %.

En vigtig sparringspartner

Samarbejdet mellem Mira Byggeprodukter A/S og Christensen Kjærulff har mange år bag sig, og på nuværende tidspunkt betragtes Christensen Kjærulff ikke blot som firmaets revisor, men også som en vigtig sparringspartner. Klaus Frederiksen, der er ansvarlig for økonomi og regnskab i Mira Byggeprodukter, siger:

"Inden vi fik Mads Kokholm som revisor, havde vi blot den opfattelse, at revisoren var en man så til det årlige årsregnskabsmøde, og det møde var lige så hurtigt overstået som den ene kop kaffe. Med Mads har jeg en at sparre med og en der interesserer sig for vores virksomhed."

Med fra sidelinjen

I takt med Mira'sinternationale udvikling, har virksomheden også haft Mads som en essentiel rolle på sidelinjen.

"Ud over den basale revision- og regnskabshjælp, har Mads været på sidelinjen hele vejen igennem de selskabsmæssige omstruktureringer der er foretaget i koncernen. Omstruktureringer der blev afsluttet med oprettelsen af vores fond som skal sikre koncernens fremtid. Desuden står Mads for meget af kommunikationen til vores datterselskaber, hvad angår skat, koncernrapportering."

Transfer pricing - en tung opgave

En af de opgaver, som fornyeligt har vejet tungt hos Mira Byggeprodukter A/S er Transfer Pricing, som fra 2021 er blevet en lovpligtig indberetning for mange virksomheder.

"Transfer pricing har været en meget tung og uoverskuelig opgave. Dette er blot en af eksemplerne på en situation, hvor vi er totalt afhængig af Mads’ hjælp, men vi har altid fuld tillid til ham og hans arbejde."

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.