Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

KundeudtalelserRace for Oceans

Race for Oceans

Vi oplever Christensen Kjærulff som en meget professionel og engageret partner, som gør det smidigt for os at drive Race for Oceans Foundation.

Race for Oceans - Logo
Signe Simonsen
CEO & Founder

En almennyttig forening med stærke ambitioner

Race for Oceans Foundation er en almennyttig forening med base i Løkken. Foreningens formål er at skabe fokus på FNs Verdensmål 14 – Livet i havet – herunder bl.a. den stigende plastikforurening i havene omkring os. Race for Oceans blev søsat i 2019, og har siden stået bag flere initiativer med sport, motion, videndeling og strandrensning i centrum. Her står Race for Oceans Stafetten som en central event – en sportsevent, der i 2022 strækker sig over 19 dage og en rute på 456 km langs den

jyske vestkyst. Signe Simonsen er initiativtager til foreningen og står også i spidsen for Stafetten.

En god start var afgørende

Martin Dyhr Jørgensen har været revisor for Race for Oceans siden 2020, og samarbejdet startede midt i foreningens etableringsfase. Signe havde en vision og en unik idé, og Christensen Kjærulffs opgave var at hjælpe med den økonomiske opsætning og etablering, sådan at Race for Oceans med Signe i spidsen kunne få en god start på deres mission.

"Martin har været med fra sidelinjen helt fra starten af, og jeg har oplevet ham som professionel og dybt engageret sparringspartner, der virkelig har vist oprigtig interesse for vores forening og vores formål. Han har endda deltaget i en af vores aktiviteter i København, og det betyder meget for os."

Digitaliseringen af bogholderiet var med til at frigive tid og energi

I en forening som Race for Oceans Foundation bliver alle kræfterne lagt i at fremme deres formål, og det har betydet at de har haft behov for at outsource bogholderiet og økonomifunktionen. I denne sammenhæng har Christensen Kjærulff assisteret med digitaliseringen af foreningens bogholderi, hvilket ifølge Signe, har frigivet en masse tid og energi.

"Selvom vores regnskab ikke er enormt stort, så lægger man alligevel mange timer i at håndtere bilag osv. Her har samarbejdet med CK givet os ro, så vi kan fokusere på foreningens formål."

Da vi indledte samarbejdet var Signe baseret i København. Til trods for at foreningen nu er baseret ca. 400 km fra Christensen Kjærulff, fungerer samarbejdet super godt, da alt regnskabsmaterialet er digitalt og møderne holder vi jo online, siger Martin.

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.