Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan tilbyde dig den bedste rådgivning.

RevisorGruppen Danmark
RGD - Logo

Et stærkt netværk af uafhængige, statsautoriserede revisionsfirmaer.

RevisorGruppen Danmark

Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet. Samarbejdet omfatter 25 firmaer, 77 kontorsteder, ca. 300 statsautoriserede revisorer og omkring 1.900 medarbejdere.

Som medlem af RevisorGruppen Danmark er det et krav, at Christensen Kjærulff lever op til kravene om god revisorskik, og vi er underlagt kvalitetsstyring samt intern og ekstern kvalitetskontrol.

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores medvirken i RevisorGruppen Danmark, er du velkommen til at kontakte Peter Clausen.

Kontorer
77
Medlemsvirksomheder
24
SR'er
300+
Medarbejdere
1900+

Nexia International

I internationalt regi er Christensen Kjærulff medlem af Nexia International, et førende verdensomspændende netværk af uafhængige revisions- og rådgivningsfirmaer, der leverer en omfattende portefølje af revision, bogføring, skat og rådgivning.

Vi har de senere år haft skærpet fokus på vores internationale samarbejde, som for alvor er blevet en integreret del af Christensen Kjærulff. Rådgivning i internationale forhold er en stor styrke hos mange af vores partnere, der deltager aktivt i de konferencer og netværksarrangementer, som Nexia International udbyder. Her har vi opbygget stærke og personlige relationer til mange revisorer og specialister fra hele verden, så vejen til den bedst kvalificerede rådgivning er kort og tilgængelig.

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi sammen med Nexia International kan hjælpe din virksomhed i udlandet, er du velkommen til at kontakte Iver Haugsted.

Kontorer globalt
790
Medlemsvirksomheder
270
Lande
125
Nexia International
Nexia International - Logo

Nexia er et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer.

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.