Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

Partnere i Christensen Kjærulff

Partnerkredsen består af 17 statsautoriserede revisorer, der alle har mange års erfaring inden for revision og rådgivning til små og mellemstore ejerledede virksomheder.

Fundamentet for deres arbejde er det samme, uanset individuel erfaring og specialområder; nemlig et ønske om at tilgå alle sager med personligt engagement.

Hos os betyder personligt engagement en oprigtig interesse i at hjælpe vores kunder og sikre, at de altid får den mest kompetente og værdiskabende rådgivning som muligt.

Uanset partnernes individuelle erfaring og specialområder ønsker alle at møde kunderne med personligt engagement og sikre, at de altid får den mest kompetente og værdiskabende rådgivning som muligt.

Partnere fra Christensen Kjærulff

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.