Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

Anders Ingemann Hansen

Managing partner og statsautoriseret revisor

Anders’ rådgivningskompetencer spænder vidt inden for etablering, omstrukturering og generationsskifte og altid med tankerne på den løsning, som i størst muligt omfang indfrier kundernes ønsker og samtidig har bedst mulige skatte- og afgiftsmæssige konsekvenser.

Sammen med Elan Schapiro er Anders ansvarlig for den skattemæssige del af vores internationale samarbejde med Nexia International, hvilket har været med til at opbygge et stærkt netværk til revisorer og rådgivere fra hele verden.

Kontakt

Anders kan kontaktes på nedestående oplysninger.

aih@ck.dk
Email
Anders Ingemann Hansen

Jeg er specialist i den ejerledede virksomhed og kan rådgive om alle de aspekter, som har med økonomi og virksomhedsdrift at gøre. Med vores store netværk i baghånden kan vi altid holde os opdateret og hente særlig ekspertise fra både ind- og udland. Det sikrer, at vi altid kan tilbyde vores kunder en proaktiv og tidssvarende rådgivning – også på tværs af landegrænserne.

Anders Ingemann Hansen
Managing partner og statsautoriseret revisor

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.