Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

Anders Nielsen

Statsautoriseret revisor

Anders rådgiver i krydsfeltet mellem regnskab, forretningsudvikling og strategi. Kendetegnede for rådgivningen er, at den med afsæt i historisk data har fokus på fremtiden for virksomheden og personerne bag denne.

Med et stort branchekendskab har Anders særlige kompetencer inden for entreprisekontrakter, wholesale/retail, restauration samt finansiel rapportering.

Anders underviser desuden revisorer i revisions- og regnskabsmæssige forhold på interne og eksterne kurser, ligesom han fungerer som mentor og opgaveretter for de kommende statsautoriserede revisorer på FSR SR-Akademiet.

Kontakt

Anders kan kontaktes på nedestående oplysninger.

ani@ck.dk
Email
Anders Nielsen

Det, der driver mig allermest er uden tvivl at være med til at optimere en virksomhed. Min tilgang og måde at tale på kan virke direkte, men man bliver nødt til at sætte fingeren på og påtale virksomhedens udfordringer, inden man kan hjælpe kunderne videre. Først dér kan man præsentere værdiskabende løsninger.

Anders Nielsen
Statsautoriseret revisor

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.