Anders Nielsen

Statsautoriseret revisor

Anders rådgiver i krydsfeltet mellem regnskab, forretningsudvikling og strategi. Kendetegnede for rådgivningen er, at den med afsæt i historisk data har fokus på fremtiden for virksomheden og personerne bag denne.

Med et stort branchekendskab har Anders særlige kompetencer inden for entreprisekontrakter, wholesale/retail, restauration samt finansiel rapportering.

Anders underviser desuden revisorer i revisions- og regnskabsmæssige forhold på interne og eksterne kurser, ligesom han fungerer som mentor og opgaveretter for de kommende statsautoriserede revisorer på FSR SR-Akademiet.

Ring til Anders Nielsen.

Mobil: +4526293542

Det, der driver mig allermest er uden tvivl at være med til at optimere en virksomhed. Min tilgang og måde at tale på kan virke direkte og måske endda provokerende, men man bliver nødt til at sætte fingeren på og påtale virksomhedens udfordringer, inden man kan hjælpe kunderne videre. Først dér kan man præsentere værdiskabende løsninger.

Christensen Kjærulff
Netværk
Nexia International
Revisorgruppen Danmark

Christensen Kjærulff is a member of Nexia International, a leading, global network of independent accounting and consulting firms. Please see the Member firm disclaimer for further details.

Følg os på LinkedIn