Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

Brian Hansen

Bestyrelsesmedlem & statsautoriseret revisor

Brian har omfattende erfaring med assistance og rådgivning til liberale erhverv og produktionsvirksomheder, og et af hans specialområder er andelsbolig- og ejerforeninger.

Derudover har Brian et indgående kendskab til sundhedssektoren, og her især lægepraksisser, idet han er gift med Mette, der driver egen praksis.

Kontakt

Brian kan kontaktes på nedestående oplysninger.

bh@ck.dk
Email
Brian Hansen

Selvom jeg overordnet set er generalist i faget og kan varetage interesser for alle slags virksomheder, har jeg især en stor interesse for produktionsvirksomheder og selskaber inden for sundhedssektoren. Med en halv fod i branchen gennem min kone, der driver egen lægepraksis, har jeg et indgående kendskab til branchen og de udfordringer, man nu engang har.

Brian Hansen
Bestyrelsesmedlem & statsautoriseret revisor

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.