Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

Egon Ramskov Laursen

Statsautoriseret revisor

Med mere end 20 års erfaring som revisor og rådgiver kan Egon assistere små og mellemstore virksomheder med alt, som knytter sig til økonomi og regnskab. Uanset om Egon bistår med revision, regnskab eller eksempelvis køb og salg af virksomheder, hvilket er en af hans specialkompetencer, er hans fokus altid at skabe en stærk, tillidsfuld og nærværende relation til sine kunder.

Egons kundeportefølje består af mange forskellige brancher inden for SMV-segmentet, men hans specialområde er ejendomsselskaber.

Egon blev en del af partnerkredsen i CK i foråret 2024, da han sammen med revisionsselskabet One Revision flyttede ind i CK’s kontorer i Tietgens Have.

Kontakt

Egon kan kontaktes på nedestående oplysninger.

erl@ck.dk
Email
+4521901188
Telefon
Mobil
Egon Ramskov Laursen

- Som rådgiver gør jeg meget ud af at formidle det tunge regnskabsmæssige indhold til mine kunder. En håndværker interesserer sig ikke nødvendigvis for tal og regnskab, men når det handler om hans egen forretning, er det en helt anden sag. Derfor forsøger jeg at altid at skabe et tillidsfuldt og værdiskabende partnerskab, hvor mine kunder forstår, hvad de står overfor og kan være en aktiv del af processen.

Egon Ramskov Laursen
Statsautoriseret revisor

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.