Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

Hans Grube

Statsautoriseret revisor

Som en revisor med mange år i branchen kan Hans rådgive inden for alt fra virksomhedsetablering og generationsskifte til refinansiering og køb og salg af virksomheder. Ligeledes har han erfaring med en bred vifte af brancher herunder ejendomsselskaber, frie grundskoler og produktionsvirksomheder.

Han har desuden erfaring med forvaltningsrevision i forbindelse med velgørende foreningers aflæggelse af regnskaber for projekter.

Hans blev en del af partnerkredsen i CK i foråret 2024, da han sammen med revisionsselskabet One Revision flyttede ind i CK’s kontorer i Tietgens Have.

Kontakt

Hans kan kontaktes på nedestående oplysninger.

hgr@ck.dk
Email
+4526885751
Telefon
Hans Grube, statsautoriseret revisor

- Det er min opgave at gøre en forskel for kunden, og det kræver forståelse og indlevelse i kundens situation og i de udfordringer, kunden oplever. I alle mine år som revisor og rådgiver har den stærke relation til kunden været det, der driver mig i mit arbejde.

Hans Grube
Statsautoriseret revisor

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.