Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

Iver Haugsted

Statsautoriseret revisor

Iver ønsker er at være kundens proaktive sparringspartner og bistår med personligt engagement og stor faglig viden. Han arbejder meget med fast ejendom, investering, servicevirksomheder, skat og moms og har desuden en stærk tilknytning til musik- og kunstnerbranchen.

Ud over at være et af de bindende led mellem Christensen Kjærulff og vores internationale netværk, Nexia International, bistår Iver med rådgivning i forbindelse med virksomhedsetablering, ind- og udstationering af medarbejdere samt gennemførelse af finansiel og skattemæssig due diligence for virksomheder fra store dele af verden.

Personligt lægger Iver stor vægt på at stå til rådighed for sine kunder. Det betyder, at man kan forvente hans hjælp hele vejen fra start til slut, og man er altid velkommen til at skrive eller ringe, når man har brug for hjælp.

Kontakt

Iver kan kontaktes på nedestående oplysninger.

ih@ck.dk
Email
Iver Haugsted

Efter mange år som revisor og ud fra mine erfaringer er jeg kun blevet bekræftet i, hvor vigtigt det er at stå til rådighed for sine kunder. Det handler simpelthen om, at de skal vide, at jeg altid er der for at hjælpe og besvare de spørgsmål, der uundgåeligt opstår undervejs.

Iver Haugsted
Statsautoriseret revisor

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.