Iver Haugsted

Bestyrelsesformand og statsautoriseret revisor

Iver ønsker er at være kundens proaktive sparringspartner og bistår med personligt engagement og stor faglig viden. Han arbejder meget med fast ejendom, investering, servicevirksomheder, skat og moms og har desuden en stærk tilknytning til musik- og kunstnerbranchen.

Ud over at være et af de bindende led mellem Christensen Kjærulff og vores internationale netværk, Nexia International, bistår Iver med rådgivning i forbindelse med virksomhedsetablering, ind- og udstationering af medarbejdere samt gennemførelse af finansiel og skattemæssig due diligence for virksomheder fra store dele af verden.

Personligt lægger Iver stor vægt på at stå til rådighed for sine kunder. Det betyder, at man kan forvente hans hjælp hele vejen fra start til slut, og man er altid velkommen til at skrive eller ringe, når man har brug for hjælp.

Ring til Iver Haugsted.

Mobil: +4524661994

Efter mange år som revisor og ud fra mine erfaringer er jeg kun blevet bekræftet i, hvor vigtigt det er at stå til rådighed for sine kunder. Det handler simpelthen om, at de skal vide, at jeg altid er der for at hjælpe og besvare de spørgsmål, der uundgåeligt opstår undervejs.

Christensen Kjærulff
Netværk
Nexia International
Revisorgruppen Danmark

Christensen Kjærulff is a member of Nexia International, a leading, global network of independent accounting and consulting firms. Please see the Member firm disclaimer for further details.

Følg os på LinkedIn