Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

Jan M. Jefting

Statsautoriseret revisor

Jan har gennem en længere årrække været ledende revisor og rådgiver for en lang række danske erhvervsvirksomheder, herunder mindre ejerledede virksomheder, fonde og især godser. Han har omfattende erfaring med rådgivning om skattemæssige forhold, generationsskifte, værdipapirer og finansiering, herunder låneomlægning.

Kontakt

Jan kan kontaktes på nedestående oplysninger.

jmj@ck.dk
Email
Jan M. Jefting

Vores fokus er rettet på, at vores kunder kan få opfyldt deres økonomiske ønsker. Det kan f.eks. være opnåelse af likviditetsmæssig sikkerhed eller opnåelse af økonomisk uafhængighed. Vores rådgivning for at forsøge at opfylde kundens ønsker kan f.eks. ske gennem økonomistyring/og –planlægning eller f.eks. digital effektivisering hos kunden

Jan M. Jefting
Statsautoriseret revisor

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.