Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

John Mikkelsen

Statsautoriseret revisor

Johns kompetenceområde er bredt og favner bl.a. rådgivning for kriseramte virksomheder, generationsskifte og køb og salg af virksomheder og ejendomme. Han har endvidere fungeret som regnskabskyndig tillidsmand i forbindelse med rekonstruktioner af selskaber og personer.

Kontakt

John kan kontaktes på nedestående oplysninger.

jm@ck.dk
Email
John Mikkelsen

Jeg går den ekstra mil for at gøre mine kunder tilfredse. Det er ofte nogle komplekse sager, vi sidder med, og det kan være svært for erhvervsdrivende at navigere rundt i et virvar af love og regler, der hele tiden ændres og medfører begrænsninger og nye muligheder. Jeg ser det derfor som min opgave at levere løsninger, som stiller mine kunder bedst muligt. Det er absolut det vigtigste.

John Mikkelsen
Statsautoriseret revisor

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.