Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

Kenneth Iversen

Bestyrelsesmedlem & statsautoriseret revisor

Kenneth har mange års erfaring som revisor og rådgiver for små og mellemstore virksomheder. Han har en bred vifte af rådgivningskompetencer bl.a. inden for iværksætter- og start-up virksomheder. Kenneth har også omfattende erfaring som underviser på diverse bestyrelsesuddannelser.

Kontakt

Kenneth kan kontaktes på nedestående oplysninger.

kei@ck.dk
Email
Kenneth Iversen

Det er enormt vigtigt, at vores kunder oplever, at de får noget ud af vores samarbejde. Ofte kræver det fra virksomhedens side, at der tages nogle store beslutninger – dem er jeg ikke bange for at præsentere. Jeg mener desuden, at en effektiv rådgivning er med til at skubbe vores kunder i den rigtige retning.

Kenneth Iversen
Bestyrelsesmedlem & statsautoriseret revisor

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.