Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

Mads Kokholm

Statsautoriseret revisor

Med sine 25 års erfaring i branchen kan Mads assistere den ejerledede virksomhed med alt inden for revision, regnskab og skat samt bistå med rådgivning i forbindelse med fx generationsskifte og omstrukturering.

Han har omfattende erfaring med assistance til udenlandske virksomheder, der har forskellige former for aktiviteter i Danmark. Her bistår han med rådgivning, især i forbindelse med forhold omkring oprettelse af virksomhed i Danmark og er desuden en vigtig del af det dygtige team af medarbejdere, som assisterer med generelle regnskabs- og bogføringsopgaver.

Mads har desuden skarpe kompetencer inden for it og digitalisering. Han har gennem årene rådgivet flere virksomheder om valg af it- og økonomisystemer til brug for digitalisering af virksomhedernes økonomifunktion. Dette omfatter både valg af systemer, men også opbygning af interne forretningsgange samt interne kontroller. I denne sammenhæng følger han processen fra start til slut samt følger op på resultaterne fra den rådgivning som er givet.

Kontakt

Mads kan kontaktes på nedestående oplysninger.

mko@ck.dk
Email
Mads Kokholm

Hos Christensen Kjærulff er vi drevet af personligt engagement. For mig betyder det at have en tæt relation til mine kunder samt at have en stor viden omkring deres virksomhed og den omverden de agerer i. Vi skal ikke kun være en lovmæssig forpligtelse i forbindelse med udarbejdelse af årsrapporten mv. Vi skal også være sparringspartner, rådgiver og bindeled til det offentlige, når de digitale registreringer og regler bliver uoverskuelige. Jeg mener, at denne tætte kontakt skaber en tryghed for vores kunder og giver dem den fornødne ro til at gøre det, de er bedst til – nemlig at drive deres virksomhed.

Mads Kokholm
Statsautoriseret revisor

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.