Vær opmærksom påVi er flyttet i nye lokaler

Martin Dyhr Jørgensen

Statsautoriseret revisor

Martin har mere end 15 års erfaring med rådgivning inden for skat, regnskab og valg af optimal forretningsmæssig struktur for den ejerledede mindre eller mellemstore virksomhed.

Martin har især interesse og ekspertise inden for iværksætter- og startup-virksomheder, herunder valg af økonomisystem samt automatisering og optimering af arbejdsgange i virksomhedernes administration.

Ud over sin rolle her i huset, underviser Martin på RGD-akademiet samt på interne og eksterne kurser.

Kontakt

Martin kan kontaktes på nedestående oplysninger.

mdj@ck.dk
Email
Martin Dyhr Jørgensen

Det med regnskab og revision er vi naturligvis rigtig dygtige til, men det sjove sker, når vi tager skridtet videre. Det er rådgivningen og sparringen med kunderne, der inspirerer mig. Og her er det især spændende at hjælpe små iværksættervirksomheder med at etablere sig, for derefter at kunne se dem vokse.

Martin Dyhr Jørgensen
Statsautoriseret revisor

Netværk

Christensen Kjærulff har et stort netværk bestående af en lang række pengeinstitutter, advokater og konsulenter. Vores dygtige samarbejdspartnere er med til at sikre, at vi kan give vores kunder den bedst kvalificerede rådgivning.

Nexia logo
Nexia International
Christensen Kjærulff er medlem af Nexia International, et førende, globalt netværk af uafhængige revisions- og konsulentfirmaer. Se venligst medlemsfirmaets ansvarsfraskrivelse for yderligere detaljer.
RevisorGruppen Danmark logo
RevisorGruppen Danmark
Vi er medlem af RevisorGruppen Danmark, som er en sammenslutning af uafhængige statsautoriserede revisionsfirmaer, der skal sikre en høj kvalitet og faglig udvikling i arbejdet.